مرور رده

معرفی بیماری‌ها

داشتن اطلاعات کلی در مورد بیماری های مختلف می تواند در پیشگیری از بیماری و روند درمان برای بیمار اهمیت داشته باشد. آگاهی از علائم بیماری های مختلف می تواند در تشخیص زود هنگام و و کنترل به موقع هر نوع بیماری بسیار کمک کننده باشد.

علائم روده تحریک پذیر را بیشتر بشناسید
سندروم روده تحریک پذیر (IBS) شایع‌ترین اختلال سیستم گوارشی بوده و میزان شیوع آن در سراسر جهان، بین 10 تا 15 درصد، متغیر است. این بیماری، روده بزرگ را درگیر می‌کند و درد شکم، نفخ، یبوست یا اسهال مزمن (یا هر دو) از مهم‌ترین علائم آن هستند.…
زخم معده و مهم‌ترین علائم و روش‌های درمان آن را بشناسید
معده انسان دارای یک لایه مخاط ضخیم است که باعث می‌شود اسیدهای تولید شده برای هضم غذا، به دیواره‌های داخلی معده آسیب نرسانند. زمانی که این لایه از بین می‌رود، اسیدها به صورت مستقیم به دیواره‌ها حمله کرده و باعث ایجاد زخم معده می‌شوند.…
هر آنچه که در مورد فشار خون پایین باید بدانید
فشار خون پایین ممکن است در بعضی افراد، هیچ گونه علائم و یا نشانه‌ای از خود بروز ندهد؛ با این حال، برای بسیاری از افراد، فشار خون غیرمعمول (فشار خون پایین) می‌تواند موجب سرگیجه و غش کردن شود. در موارد شدید، فشار خون پایین می‌تواند خطرناک…
علائم میکروب معده و راه های درمان
میکروب معده که در علم پزشکی آن را با نام H. pylori می‌شناسند، نوعی باکتری است که می‌تواند باعث زخم یا ورم معده شود. این میکروب در 80 درصد موارد، هیچ‌گونه علائمی ندارد. زخم‌های ناشی از میکروب معده، با آنتی‌بیوتیک‌های ترکیبی درمان می‌شوند.…
اوتیسم چیست؟ علایم و درمان ؛ آیا تا آخر عمر باقی می‌ماند؟
اوتیسم یا درخودماندگی نوعی بیماری است که در آن فرد نمی‌تواند با دیگران به درستی ارتباط برقرار کند و منظور آن‌ها را از حرف‌ها و رفتارشان درک کند. در اینجا می‌توانید نکات کلیدی را درباره این بیماری بخوانید.
بیماری غدد فوق کلیوی + راهنمای مراجعه به دکتر اورولوژی برای درمان
بیماری غدد فوق کلیوی که به آن غده‌های آدرنال گفته می‌شود، یک نوع یا یک جفت غده درون­ریز هستند که هورمون‌های مختلفی تولید می‌کنند. از جمله این هورمون‌ها می­توان به نوراپی نفرین و اپی نفرین و همچنین استروئیدی مانند آلدوسترون و کورتیزول اشاره…